Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2020

Ο εβρίτης ακραίος μετά την αγγλική Πολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα
Κώστας Ασημακόπουλος

 

Νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Ανέστης Δαλακούρας καθώς για πρώτη φορά θα περάσει το κατώφλι της ισπανικής λίγκας και μάλιστα ενισχύοντας τη Μπαρτσελόνα. Ο φημισμένος ισπανικός σύλλογος μπορεί να είναι θρύλος στο ποδόσφαιρο και να κάνει καλή πορεία στο μπάσκετ αλλά στο βόλεϊ πρέπει να φάει ακόμα πολλά… ψωμιά για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα σε 13 αγώνες έχει μόλις 7 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (13η) θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στους τελευταίους δύο αγώνες γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στην έδρα της με 3-1 από την 12η της βαθμολογίας Γκράου και εκτός έδρας με 3-0 από τη Μανάμι που είναι στην 5η θέση.

Το βασικό της πρόβλημα είναι η υποδοχή και για αυτό εμπιστεύτηκε τον Έλληνα ακραίο ο οποίος μετά την αγγλική Πολόνια πιάνει και πάλι Μεσόγειο για να ζήσει την εμπειρία της ισπανικής Λίγκας. Από την Πολόνια του Βαγγέλη Κουτουλέα έφυγε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους «16» του CEV Cup.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics