Breaking News
10 Ιανουαρίου 2021

Με τα χρώματα της Μπέρμινγκχαμ Σίτι θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου η νεαρή Ελληνίδα


 


Σε μια χώρα όπως η δική μας, που η… «θηλυκή» πλευρά του ποδοσφαίρου είτε είναι παραγνωρισμένη στην καλύτερη, είτε δυστυχώς χλευάζεται στη χειρότερη, μια είδηση από την Αγγλία, έρχεται να μας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον και να αποδείξει σε άπαντες, ότι το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εδώ και προοδεύει σε πείσμα όλων.

Πιο συγκεκριμένα, η Βεατρίκη Σαρρή, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, ολοκλήρωσε μια σπουδαία μετακίνηση από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ομάδα της Β΄ κατηγορίας στην Αγγλία – στην οποία αγωνιζόταν, στη Μπέρμινγκχαμ Σίτι. Η γυναικεία ομάδα της γνωστής… Μπέρμινγκχαμ Σίτι αγωνίζεται στην Women’s Super League, την ανώτατη κατηγορία δηλαδή του γυναικείου αγγλικού ποδοσφαίρου και αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελεί επιβράβευση τόσο για την 23χρονη Ελληνίδα, όσο και για το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η ίδια ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της Μπέρμινγκχαμ Σίτι: «Είμαι τρομερά χαρούμενη που υπέγραψα για τους Μπλε. Είναι απόλυτη ευχαρίστηση να είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Είμαι ευγνώμων στο σύλλογο και στην προπονητή που έδειξαν τέτοια εμπιστοσύνη σε μένα. Μου έδωσαν μια τεράστια ευκαιρία να ζήσω το όνειρο μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει σπουδαία πράγματα».

 sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics