Breaking News
20 Ιανουαρίου 2021

Πρεμιέρα σήμερα για την 6η φάση του Κυπέλλου, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Αστέρα, τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Αγρίνιο και τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ να υποδέχονται Λάρισα και Απόλλωνα αντίστοιχα.


Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει την Τετάρτη (20/1) η αυλαία της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (οι αγώνες είναι διπλοί), με τις ομάδες της Super League (ο Παναθηναϊκός και η Λαμία έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά μέσω κλήρωσης) να μάχονται μόνες τους για τον τίτλο εξαιτίας των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού, ο οποίος δεν επέτρεψε σε εκείνες των μικρότερων κατηγοριών να συμμετάσχουν στον θεσμό.

Στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, μετά τις συνεχόμενες νίκες της στο πρωτάθλημα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση αυτή, στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ, Νεντελσεάρου, Μιτάι και Κρίστιτσιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού. Αντίθετα στην αποστολή έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε ο Χνιντ. Όσον αφορά την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Φερνάντεθ, Ιωαννίδη, ενώ παράλληλα προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ντομίνγκες, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδη, Κολ και Ντάουντα.

Στις 19:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λάρισα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον θεσμό του Κυπέλλου, θα αγωνιστεί απέναντι στους «βυσσινί», χωρίς τους Σφιντέρσκι και Νινούα που έμειναν εκτός αποστολής από τον Πάμπλο Γκαρσία λόγω ίωσης. Επίσης εκτός έμεινε και ο Τσόλακ. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κωνσταντέλιας και Κούτσιας. Όσον αφορά τους Θεσσαλούς, ο Γιάννης Τάτσης άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους Μπάγιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μούζεκ, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Πινακάς, Τρούγιτς, Φιλίπ, Γιουνές, ενώ εκτός έμειναν ακόμη και οι νεοαποκτηθέντες Χουσίνιο και Ακούνια.

Στις 17:15 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «καναρινιών» Τραϊανός Δέλλας, δεν θα έχει στην διάθεση του, για την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τον τραυματία Καρασαλίδη, αλλά και τους Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργο και Μεντόσα που έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θελουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, θα εμφανιστούν εντελώς αλλαγμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός για την αναμέτρηση με τα «καναρίνια» τους Σα, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Στις 15:00 στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου, το οποίο θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον θεσμό, θα αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες, χωρίς τον τραυματία Μπεναλουάν. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Μπερτόγλιο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Όσον αφορά την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αυτή θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες κόντα στους «κίτρινους». Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή έμειναν οι Καστάνιο, Άλβαρες, Μπόρχα Φερνάντεθ, οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Ντρούπι, Ιγκλέσιας, αλλά και οι επίσης τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ και Μπαράλες.

Στο άλλο παιχνίδι το οποίο γίνεται την ίδια ώρα στο Βόλο, το άλλο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ, το οποίο προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία, θα αγωνιστεί απέναντι στους Κρητικούς, χωρίς τους τραυματίες Μπουένο, Κλέιμαν, αλλά και τον Κολόμπο. Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Σίμο, στην διάθεση του μετά από 2 μήνες τέθηκε και πάλι ο Ντε Γκουζμάν. Αντίθετα εκτός για το εν λόγω παιχνίδι έχει μείνει ο τιμωρημένος Βάτερμαν, αλλά και οι Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ και Γκαργκαλατζίδης.

Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού, χωρίς παιχνίδι, έπειτα από κλήρωση που έγινε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 20/1

Βόλος - ΟΦΗ (15:00 – Cosmote Sports 3)
Αρης - Αστέρας Τρίπολης (15:00 - Cosmote Sports 2)
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (17:15 - Cosmote Sports 1)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19:30 - Cosmote Sports 2)
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (21:30 - Cosmote Sports 1)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (19:30 - Cosmote Sports 1)

SDNA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Το μπάντμιντον προστέθηκε στη διοργάνωση του 2023

«Όχι» της Φένλο σε αιγυπτιακή πρόταση για τον Γιακουμάκη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics