Breaking News
20 Ιανουαρίου 2021

Κάλεσμα της ΕΙΟ να μιλήσουν όσοι ή όσες έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση



Σοκαρισμένη δηλώνει η διοίκηση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας μετά τη σημερινή αποκάλυψη του Νίκου Κακλαμανάκη σε τηλεοπτικό σταθμό πως υπάρχει και δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αθλήτριας.

Με ανακοίνωση η ΕΙΟ δηλώνει τη στήριξή της στους αθλητές και τις αθλήτριες και τους καλεί «να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν αν έχουν πέσει θύματα εγκληματικών αποτρόπαιων πράξεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΟ

«Η μεγάλη οικογένεια της ελληνικής ιστιοπλοΐας παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις μετά τη νέα καταγγελία που έγινε γνωστή σήμερα στα ΜΜΕ για σεξουαλική κακοποίηση αθλήτριας.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι είναι δίπλα στις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές τους και τα σωματεία της και τους καλεί να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν αν έχουν πέσει θύματα εγκληματικών αποτρόπαιων πράξεων.

Το κρίσιμο δεν είναι πού θα μιλήσουν, αλλά να μιλήσουν. Ο ιστιοπλοϊκός κόσμος θα τους στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις».

Δείτε εδώ  την αποκάλυψη Κακλαμανάκη

 Δείτε εδώτις δηλώσεις Μπουντούρη

sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Super League 2: Ισοπαλίες για τις Κρητικές ομάδες (video)

Στην εντατική ο Γιώργος Βιτώρος

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics