Breaking News
21 Ιανουαρίου 2021

Με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης μπροστά στις θλιβερές καταστάσεις, που εξακολουθεί να προκαλεί στη χώρα η πανδημία Covid-19, άρχισε στα μέσα Ιανουαρίου στην Ιταλία η Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

 

Η θετική αυτή εξέλιξη έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς σε ένα ακόμη κορυφαίο διασυλλογικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα εμφανιστούν δύο δικά μας μεγάλα ονόματα. Η Κατερίνα Τόλιου βρίσκεται από προχτές στη γειτονική χώρα, ο Τάσος Ρηνιώτης μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα και αύριο πρόκειται να κάνουν την πρεμιέρα τους με τη Νορμπέλο από τη Σαρδηνία και την Εσπεντίτο από τη Νάπολη αντίστοιχα. Ήδη έχουν γίνει τα τρία πρώτα ματς της διοργάνωσης του 2020-2021 στους άνδρες και ένα στις γυναίκες και αύριο είναι και η σειρά των συγκεκριμένων σωματείων να δώσουν το πρώτο τους ματς.


Στην Α1 των ανδρών παίρνουν μέρος 11 ομάδες. Ο Ρηνιώτης, που έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην 1η κατηγορία της Ιταλίας, θα ενισχύσει τη HACSD Sant’ Espedito Napoli, όπως είναι το πλήρες όνομά της. Την Πέμπτη υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μαρκότσι για την 1η αγωνιστική και δύο μέρες αργότερα θ’ ακολουθήσει ένα εκτός έδρας με τη Βερτζουόλο.

Στην A1 των γυναικών μετέχουν 6 ομάδες. Ύστερα από μεγάλη αναμονή (καθώς έχουν αναβληθεί, λόγω του κορωνοϊού και οι αγώνες του Europe Cup) η Τόλιου θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Νορμπέλο. Για την ομάδα από τη Σαρδηνία υπάρχει αύριο στο πρόγραμμα ο εκτός έδρας αγώνας ενάντια στην Κάστελ Γκοφρέντο και το Σάββατο η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπανιολέζε. Η Τόλιου έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και στην Ιταλία, άμεσα θα γίνει το ίδιο και για τον Ρηνιώτη και γενικά το πρωτόκολλο προβλέπει τεστ για τους αθλητές πριν από κάθε παιχνίδι.

* Δύο ακόμη κορυφαίοι Έλληνες διεθνείς φεύγουν αύριο για υποχρεώσεις με τις ξένες ομάδες τους. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στην Πολωνία παραμένει σε εξέλιξη και ο Παναγιώτης Γκιώνης της Μπογκόρια με τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη της Ζάμος μεταβαίνουν στη χώρα για δύο διαδοχικά ματς πρωταθλήματος.

* Στη Γερμανία η Γκρενζάου του Γιάννη Σγουρόπουλου θα συνεχίσει το Σάββατο τους αγώνες της. Για τη 15η αγωνιστική στην Μπουνγτεσλίγκα 1 θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη δυνατή Οχσενχάουζεν, ομάδα της πρώτης 4άδας.

onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics