Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2021

Οι αποδοχές του Βρετανού οδηγού είναι στα 40 εκατ. ευρώ, έναντι των 50 που ζητούσε αρχικά.

 

Το πολυαναμενόμενο νέο συμβόλαιο του Σερ Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes υπογράφθηκε μετά από μία μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με την γερμανική ομάδα να είναι εκείνη που κατάφερε να περάσει τους όρους της.

Ο χρόνος διάρκειας του συμβολαίου είναι μόλις για έναν χρόνο, αυτόν που διανύουμε, και όχι για τέσσερα χρόνια όπως ήθελε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Οι αποδοχές του Βρετανού οδηγού είναι στα 40 εκατ. ευρώ, έναντι των 50 που ζητούσε αρχικά.

Και, βεβαίως, παραμένει θολό το μέλλον του Χάμιλτον στην Μercedes στο τέλος του 2021, καθώς οι δηλώσεις του «αφεντικού» της ομάδας, Τότο Βολφ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Αντιθέτως, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μάλλον δείχνουν πως για την Mercedes αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Χάμιλτον είναι ν’ αποφασίσει να… συνταξιοδοτηθεί.

Είπε ο Τότο Βολφ:

«Είμαστε πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με τον Λιούις, αλλά η πολύ ασυνήθιστη χρονιά που είχαμε το 2020 σήμαινε ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η πολύπλοκη διαδικασία. Μαζί, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την σχέση μας, για άλλη μια σεζόν και να ξεκινήσουμε μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια για να κάνουμε το επόμενο βήμα στην κοινή μας δέσμευση για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο άθλημά μας. Ο Λιούις είναι πολύτιμος πρεσβευτής της μάρκας μας και των συνεργατών μας. Η ιστορία της Mercedes και του Σερ Λιούις Χάμιλτον, έχει γραφτεί στα βιβλία ιστορίας του σπορ, τις τελευταίες οκτώ σεζόν και είμαστε ακόμα «πεινασμένοι» να προσθέσουμε περισσότερα κεφάλαια σε αυτό.»

Από την πλευρά του, ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος για 9η σεζόν στην Mercedes AMG Petronas F1 Team. Η ομάδα μας έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα και ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε την επιτυχία μας ακόμη περισσότερο, ενώ συνεχώς θέλουμε να βελτιωθούμε, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Είμαι εξίσου αποφασισμένος να συνεχίσω το ταξίδι που αρχίσαμε να κάνουμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό πιο διαφορετικό για τις μελλοντικές γενιές, εστιάζοντας σε τομείς όπως η βελτίωση της ποικιλομορφίας και η ενίσχυση των περιβαλλοντικών διαπιστευτηρίων και είμαι ευγνώμων που η Mercedes υποστήριξε εξαιρετικά την έκκλησή μου για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.»
Sports

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πώς αποφασίστηκαν τα νέα χρώματα για τα λάστιχα στις ρακέτες

Ορίστηκε το εξ αναβολής ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στη Volley League Ανδρών

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics