Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Με ένα τρελό ματς ξεκίνησαν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Τουρκία με χατ-τρικ του Μπουράκ Γιλμάζ έριξε ξεγυρισμένη 4άρα στην Ολλανδία (4-2).


Με ματς ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ξεκίνησαν τα ματς του 7ου ομίλου των προκριματικών. Και δύσκολα μέχρι το φινάλε του θα γίνει ματς σαν και αυτό. Στο ματς που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές είχε σε καταπληκτική μέρα τον Μπουράκ Γιλμάζ και την τύχη με το μέρος της, αφού δεν υπήρχε goal-line technology. Ετσι, με χατ-τρικ του επιθετικού της Λιλ και αφού ο Ντεπάι έχασε πέναλτι στο φινάλε, οι Τούρκοι νίκησαν 4-2 τους Ολλανδούς και μπήκαν με τον ιδανικό τρόπο στον δρόμο που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γιλμάζ άνοιξε το σκορ στο 15’ με σουτ που κόντραρε και άλλαξε πορεία και στο 34’ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Με το σκορ στο 2-0 ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μέσα από τη γραμμή, όμως αφού δεν υπήρχε goal-line technology και ο βοηθός έχασε τη φάση, το κανονικό γκολ δεν μέτρησε. Στο 46’ ο Τσαλχάνογλου με ρουκέτα εδάφους - εδάφους έκανε το 3-0 όμως οι Οράνιε πέτυχαν δύο γκολ σε ένα λεπτό (75’-76’) με Κλάασεν και Λουκ Ντε Γιονγκ για μπουν στο κόλπο (3-2). Για πολύ λίγο όπως αποδείχθηκε αφού στο 81’ με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Το 4-2 έμεινε μέχρι το φινάλε αφού στην τελευταία φάση του αγώνα ο keeper των Τούρκων, Τσακίρ, απέκρουσε την εκτέλεση του Μέμφις Ντεπάι.
sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Volley League-Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-3

Η Νίκη Αναστασίου η νέα πρόεδρος στην Ιστιοπλοία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics