Breaking News
27 Μαρτίου 2021

Η Κύπρος στάθηκε εξαιρετικά στην Ριέκα, όμως μία αμυντική αδράνεια έφερε το 1-0 απέναντι στην δευτεραθλήτρια κόσμου, Κροατία.


Άλλη μία εξαιρετική παρουσία επί των ημερών του Νίκου Κωστένογλου πρόσθεσε η Κύπρος που μετά την πολύ καλή εικόνα που είχε στην πρεμιέρα απέναντι στην Σλοβακία (0-0), στάθηκε με μεγάλη αξιοπρέπεια στην Ριέκα.

Η δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατία, ίδρωσε για να επικρατήσει με 1-0, με το ανασταλτικό πλάνο των Κυπρίων να δουλεύει πάρα πολύ καλά.

 Σε ένα βράδυ που ο Λούκα Μόντριτς με 135 συμμετοχές πέρασε στην πρώτη θέση, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς μπήκε με στόχο το γρήγορο γκολ, όμως δεν το βρήκε σε προσπάθειες των Πάσαλιτς (4’), Βρσάλικο (17’) και Μόντριτς (20’).

Η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα Δημητρίου (39’) έφερε αποδιοργάνωση και στην επόμενη φάση, η Κροατία βρήκε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά του Πάσαλιτς.

  Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!
Στην επανάληψη η ομάδα από την Μεγαλόνησο στάθηκε ακόμα πιο αξιοπρεπώς, ελαχιστοποίησε τους κινδύνους μπροστά από την εστία της και είχε δύο καλές στιγμές με Λαΐφη (47’) και Χάμπο (62’), με το 1-0 να μένει ως το τέλος στην πρώτη φάση στην προκριματική φάση για τους Κροάτες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

O Τάσος Χρυσανθόπουλος Πρόεδρος στην Τοξοβολία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics