Breaking News
07 Μαΐου 2021

Μαρόκο - Ποδόσφαιρο: Απίστευτο περιστατικό στην αφρικανική χώρα

 

Τι κι αν ήταν μέσος; Τι και αν παιζόταν η πρόκριση της ομάδας του; Ένας παίκτης στο Μαρόκο ονόματι Αντίλ Ελ Χασνάουι, «εγκατέλειψε» την θέση του μέσου προκειμένου να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του. Αναλυτικότερα, Μόγκρεμπ Τετουάν και Μάγκρεμπ Φεζ έδιναν την δική τους μάχη για την διοργάνωση του Κυπέλλου, όταν στο 117′ ο τερματοφύλακας της πρώτης, Γιαχίαλ Ελ Φιλαλί, αποβλήθηκε για χέρι έξω από την περιοχή.

Οι αλλαγές, για τον τεχνικό των γηπεδούχων, είχαν όμως ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα ο Ελ Χασνάουι, να βάλει τη φανέλα και τα γάντια του κίπερ και να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Τελικά όχι μόνο οδήγησε το ματς στα πέναλτι, με την απόκρουσή του στο φάουλ που δόθηκε στη φάση της αποβολής, αλλά απέκρουσε δυο πέναλτι, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 07 Μαΐου γιορτάζουν

 

Πλατανιώτη: «Πάντα είναι προτεραιότητα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics