Breaking News
25 Μαΐου 2021

Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Συνεχίζει να κάνει «όργια» ο Αργεντίνος
Θανάσης Μαργαρίτης 

 


Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας φέτος, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της La Liga.

Με 30 γκολ σε 35 εμφανίσεις στη La Liga, ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωταθλήμα για τη σεζόν 2020-21. Από εκεί και πέρα στη 2η θέση «τερμάτισε» ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ και ο Ζεράρ Μορένο της Βιγιαρεάλ με 23 γκολ έκαστος σε 34 και 34 και 33 συμμετοχές αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον Μέσι εκτός από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ πήρε το άτυπο βραβείο Pichichi για πέμπτη συνεχή σεζόν (και συνολική 8η φορά όντας πολυνίκης) καταρρίπτοντας τις ιστορικές επιδόσεις των θρύλων Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Ούγκο Σάντσες που τα είχαν καταφέρει από τέσσερις σερί χρονιές.

Συνολικά για τον 34χρονο άσο αυτό ήταν το όγδοο βραβείο πρώτου σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα στην καριέρα του.

sports3.gr


Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics