Breaking News
07 Ιουλίου 2021

Το ελληνικό δύδιμο βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά μετά τη νίκη της απέναντι στην Ουκρανία, στις 17:00 ο αγώνας κόντρα στην ομάδα των... "καγκουρό"
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Η Αυστραλία θα είναι η πρώτη αντίπαλος, σήμερα Τετάρτη (7/7, 17.00 ώρα Ελλάδος) στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τεσσάρων αστεριών στο Γκστάαντ της Ελβετίας, των Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη.

Την ομάδα των «καγκουρό» αποτελούν δύο πολύ καλές παίκτριες οι Taliqua Clancy και Mariafe Artacho del Solar. Οι άλλες δύο ομάδες που συμπληρώνουν τον G΄ όμιλο της «γαλανόλευκης» είναι οι Λετονές Κravcenoka-Graudina και οι Μegan-Νicole από τον Καναδά.

Να θυμίσουμε ότι η εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση επικράτησε με 2-0 (21-17, 21-16) των Ουκρανών αδελφών Μάχνο και πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

onsports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός για Όλους: Πότε και πώς θα υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση ανάλογα με το ΑΦΜ

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επικό! Γυναίκα θέλησε να σβήσει τη Φλόγα με νεροπίστολο! [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics