Breaking News
30 Αυγούστου 2021

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος βρίσκεται στα χέρια των αρχών
Βασίλης Μπαλατσός


Σαν «κεραυνός» εν αιθρία έσκασε το βράδυ της Κυριακής, 29 Αυγούστου, η είδηση πως πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας της Super League Interwetten κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος μιας 17χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «news247» ο ποδοσφαιριστής είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού! Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.

 Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο Σεμέδο αναμένεται αύριο, Τρίτη 31 Αυγούστου, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. Ο Σεμέδο βρισκόταν στην transfer list του Ολυμπιακού, με τη Γουλβς και την Πόρτο να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.


sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 29/08/2021

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics