Breaking News
04 Οκτωβρίου 2021

Σκληρή καταδίκη από το ευρωπαϊκό γυναικείο ποδόσφαιρο ενάντια στην πρόταση της FIFA για διετές Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας ότι θα έχει «έναν βαθύ αθλητικό, οικονομικό, κοινωνικό αντίκτυπο και πολλές άλλες επιζήμιες επιπτώσεις που θα αλλάξουν θεμελιωδώς την πορεία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού των γυναικών».

 
 Αυτό αναφέρεται σε κοινή δήλωση της UEFA μαζί με πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

 «Η συμβιωτική σχέση μεταξύ όλων των μερών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου απαιτεί λεπτομερή και προσεκτικό προβληματισμό πριν καταλήξουμε σε οποιαδήποτε τελική απόφαση για το μέλλον του διεθνούς ημερολογίου αγώνων ανδρών και γυναικών», αναφέρεται, προσθέτοντας στη συνέχεια τις πιθανές συνέπειες: «Η μεταρρύθμιση θα προσθέσει επιπλέον συμφόρηση στο ημερολόγιο των ανδρών και των γυναικών με περισσότερα τουρνουά ανδρών που θα εμποδίσουν την προβολή και την ανάπτυξη των γυναικών, των συλλόγων και των εθνικών αγώνων νέων και των εθνικών πρωταθλημάτων γυναικών σε όλο τον κόσμο».

 Όλα αυτά «θα επιβαρύνουν περαιτέρω τους τεχνικούς, ιατρικούς και διοικητικούς πόρους που διαθέτει το γυναικείο ποδόσφαιρο εθνικών ομάδων καθώς οι πόροι θα  συγκεντρώνονται σε αγώνες ανδρών».

 Επιπλέον, η διαδικασία θα διαταράξει «τη φιλοδοξία να δημιουργηθεί μοντέλο πλήρους απασχόλησης για γυναίκες παίκτριες και εγκαταστάσεις που προσφέρουν ένα ελίτ περιβάλλον. Υπάρχουν ακόμη πολύ λίγα επαγγελματικά πρωταθλήματα πλήρους απασχόλησης στον κόσμο ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Χάλκινοι» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων οι Κατζουράκη και Φραντζεσκάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics