Breaking News
09 Νοεμβρίου 2021

Καλεσμένος στο studio του crete2day και στην Αθλητική Εκπομπή "Στρογγυλή Θεά" με τον Αντώνη Σαριδάκη, o προπονητής του Αλμυρού, Δημήτρης Βολονάκης.

 

Video YouTube: www.youtube.com/watch?v=Vl3cKC8uFMw

Για την φετινή ομάδα του Αλμυρού:

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο προτέρημα ή ελάττωμα. Βασιζόμαστε στην ομαδική δουλειά, και δεν υπάρχει εξάρτηση από ένα άτομο ή μια συγκεκριμένη θέση. Η ομάδα έχει ταλέντο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Έχει μέλλον και βγάζει ενέργεια στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 7ο Όμιλο:

«Είναι πιο ανταγωνιστικό από την περυσινή περίοδο. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα κάθε αγώνα εξαρτάται κυρίως από την ημέρα και το βαθμό ετοιμότητας που διακρίνει μια ομάδα από αγωνιστική σε αγωνιστική».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο Αλμυρός χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Λειτουργεί σωστά. Δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους. Θέλουμε να κερδίζουμε και να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν τερματίσουμε σε μια θέση ψηλότερη από ότι πέρυσι που είχαμε τερματίσει τέταρτοι. Υπάρχει οικονομική ευρωστία και αυτό βοηθάει αρκετά.

Η αίσθηση που έχω και αυτό που εισπράττω είναι ότι ένα έρθει φέτος ή του χρόνου μια πρωτιά για την ομάδα, η διοίκηση είναι σε θέση να ανταπεξέλθει Δεν θα υπάρχει δυσκολία για την επόμενη μέρα».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος:

«Ο ΑΟΑΝ βρίσκεται άξια στην πρώτη θέση. Μεγάλο πλεονέκτημα για αυτόν ήταν ότι προχωρούσε στο Κύπελλο. Αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει συνοχή και να είναι περισσότερο έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι νωρίς για να μιλάμε για ομάδες που θα πάρουν το πρωτάθλημα ή θα υποβιβαστούν. Μέσα σε δύο αγωνιστικές μπορεί να έρθουν τα πάνω – κάτω στη βαθμολογία. Θεωρώ πάντως ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ομάδα από την Κρήτη. Το ότι ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ θα έρθουν τόσες φορές στο νησί για να αντιμετωπίσουν ομάδες που δεν γνωρίζουν, αποτελεί μειονέκτημα για αυτούς. Μέχρι να τις μάθουν μπορεί να χάσουν έδαφος».

Για την τέταρτη παρουσία του στον πάγκο του Αλμυρού:

«Δεν μου δημιουργεί κορεσμό, γιατί ο Αλμυρός είναι μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ και κατέχει ξεχωριστή θέση στα συναισθήματα μου. Είναι μια ομάδα που πάντα ήθελα να δουλέψω, σε ένα περιβάλλον που έχω εισπράξει εμπιστοσύνη και αγάπη αν εξαιρέσουμε μια θητεία. Έχω κάνει δεσμούς και φιλίες. Με ευχαριστεί και με γεμίζει που βρίσκομαι εκεί. Ο Αλμυρός είναι κομμάτι της ζωής μου».

Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics