Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2021

Νέες αποκαλύψεις...«Σκάει» νέα «βόμβα» – «Θα βγει μια περίεργη καταγγελία….» 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ενημερώθηκε για μια νέα καταγγελία μεταξύ ανδρών εκ των οποίων ο ένας είναι ηθοποιός.

 

Η αποκάλυψη του Μπιμπίλα
«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν, πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Με την σειρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον».

https://www.to10.gr/lifewitness/1899911/skai-nea-vomva-tha-vgi-mia-periergi-katangelia-vid/

 Πηγή:youweekly.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 17 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Το Σαββατοκύριακο η α’ φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics