Breaking News
15 Μαρτίου 2016

Διαβάστε για τη νέα συμφωνία στην οποία θα βάλει την υπογραφή του ο Αργεντινός παικταράς, αλλά και το ποσό που θα «καθαρίζει» πλέον κάθε χρόνο…


Άλλο ένα «χρυσό» συμβόλαιο ετοιμάζει να υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι, το οποίο όμως δεν θα αφορά το ποδόσφαιρο, καθώς όπως γνωρίζουμε, πολύ δύσκολα αλλάζει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα!

Ο Αργεντινός άσος λοιπόν, δέχθηκε μία πρόταση από έναν νέο μεγάλο χορηγό και επειδή τα λεφτά είναι πάρα πολλά, ετοιμάζεται για τη… μεταγραφή της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, ο Μέσι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την κινέζικη εταιρία κινητών τηλεφώνων Huawei, αν και τώρα είναι «πρεσβευτής» της Samsung.

Για να αλλάξει εταιρία βέβαια, θα χρειαστεί να πληρωθεί και μάλιστα πολύ καλά, καθώς οι Κινέζοι του προσέφεραν συμβόλαιο τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν πλέον τα πέντε ή έξι εκατομμύρια ευρώ!!

Sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics