Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2022

Από τον Εργοτέλη έρχεται η νέα προσθήκη για τον ΟΦΙ, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Γιώργο Τζελέπη.

 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας πηγαίνει έτσι… ανατολικότερα, μετακομίζοντας στην Ιεράπετρα. Ο Τζελέπης αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια στον Εργοτέλη, μετρώντας 5 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο 23χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Τζελέπης από σήμερα είναι παίκτης του ΟΦΙ.


Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 11/11/1999 στην Κομοτηνή και ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ15 του Πανθρακικού όπου οι καταπληκτικές εμφανίσεις του τον έφεραν στα δοκάρια των μικρών εθνικών ομάδων.

Το 2016 αγωνίστηκε σε αγώνα superleague με την ομάδα του Πανθρακικού, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την γειτονική Ξάνθη από όπου το 2019 μεταπήδησε στον Εργοτέλη παίκτης του οποίου ήταν μέχρι πρότινος.

Τον θυμόμαστε άλλωστε κάτω από τα δοκάρια του Εργοτέλη τον περασμένο Μάρτιο στο Βουζουνεράκειο στον αγώνα πρωταθλήματος ΟΦΙ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Γιώργο καλώς όρισες στην Ιεράπετρα. Υγεία και επιτυχίες με την ασπρόμαυρη σου ευχόμαστε.
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Πινγκ-ΠονγΚ- Οι γυναίκες του Παναθηναϊκού στους ρυθμούς του Τσάμπιονς Λιγκ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics