Breaking News
22 Οκτωβρίου 2022

«Έκλεισε» στον ΟΦΗ ο Λιθουανός προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας

Ο ΟΦΗ δεν άργησε να βρει τον επόμενο προπονητή του, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Νίκου Νιόπλια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον εκλεκτό της διοίκησης να είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο 45χρονος Λιθουανός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Κρητικών και αναμένεται στη χώρας μας τη Δευτέρα (24/10) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση, υπογράφοντας συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ αναμένεται υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά.

 Την περσινή σεζόν κάθισε στον πάγκο της Κροάτικης Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ακόμα έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τη Λουντογκόρετς (είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League), τη Ρίγα, τη Ζάλγκιρις Βίλνιους και την Εκράνας Πενεβέζις.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά και να προσπαθήσει να βοηθήσει την Κρητική ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά.
ekriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας από τον ΟΦΗ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics