Breaking News
01 Απριλίου 2023

Νταμπράουσκας: «Οπισθοχωρήσαμε μετά το γκολ»


Τους τρεις βαθμούς κρατά ο Βάλντας Νταμπράουσκας μεσα τη νίκη του ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» επί του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική των play outs.

 


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως κι οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στους «Ζωσιμάδες», θεωρεί πως ΟΦΗ δεν έπαιξε όπως θα ήθελε, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας, αλλά εξήρε το πνευματικό κομμάτι, τόνισε πως δεν είχαν συγκέντρωση στο δεύτερο μέρος και στάθηκε στο γεγονός πως νίκησαν στα Γιάννενα μετά από 22 χρόνια.
Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ να νικήσουν. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε, υποχωρήσαμε. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και τους λόγους, γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε μετά τη διακοπή.


Δεν είχαμε πολλή ενέργεια από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά ήμασταν καλοί πνευματικά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε πολύ συγκέντρωση, απειληθήκαμε από σέντρες. Δεχτήκαμε ασφυκτική πίεση, αλλά νικήσαμε εδώ μετά από 22 χρόνια, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς και για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».
sport-fm.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 01/04

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ με το γκολ του Λάρσον στο 20' επικράτησε στους Ζωσιμάδες του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics