Breaking News
02 Απριλίου 2023

ΗΠΑ: Ο Γιακουμάκης σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς και χάρισε τη νίκη στην Ατλάντα!


ΗΠΑ: Ο Γιακουμάκης σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς και χάρισε τη νίκη στην Ατλάντα!
0
Εύκολη και άμεση, φαίνεται πως είναι η προσαρμογή του Γιώργου Γιακουμάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο πρωτάθλημα του MLS. Ο Έλληνας επιθετικός, σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (σ.σ. ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την Κολόμπους Κρου) και μάλιστα χάρισε στην Ατλάντα Γιουνάϊτεντ την νίκη.

Ο διεθνής άσος, πέτυχε στο 7ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Red Bulls της Νέας Υόρκης, το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ στο 55ο λεπτό παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Ατλάντα Γιουνάϊτεντ, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, με 13 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ προηγείται με 14 βαθμούς η ομάδα του Σινσινάτι.
zougla.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Μπροστά σε μία ακόμα τιμητική στιγμή σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση η Παπαδημητρίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics