Breaking News
04 Μαΐου 2023

Στην 4η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου στο βόλεϊ
Ηττήθηκαν 3-1 σετ από την την ομάδα της Grammar School Λεμεσού

 

Με την τιμητική 4η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα βόλεϊ η ομάδα μαθητριών του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου αφού μετά την ήττα με 3-1 σετ από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, χθες ηττήθηκε και από την ομάδα της Grammar School Λεμεσού με 1-3 σετ 1-3 ( 25-19, 25-18, 17-25, 25-19), στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Οι μαθήτριες όμως του Λυκείου του Ηρακλείου θα καρπωθούν τα μπόνους της 3ης θέσης για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα εξαιτίας της παρουσία στο Final-4 Λυκείου από την Κύπρο.
Στο μικρό τελικό της Νάουσας, τα Λύκεια Κρήτης και Κύπρο υποδέχθηκαν με αντίστοιχες μουσικές οι διοργανωτές πριν την έναρξη του αγώνα όπου απεύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Νάουσας.

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές ΥΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Βέροιας για την άψογη φιλοξενία και την πολύ καλή διοργάνωση. Συγχαρητήρια από τους ΥΦΑΣΧΑ ΔΔΕ Ηρακλείου και την εκπρόσωπο της ΟΕΣΑΔ ΔΔΕ Ηρακλείου στους αγώνες κ. Δήμητρα Νεονάκη για την εξαιρετική αγωνιστική πορεία των μαθητριών του 11ου ΓΕΛ από τους αγώνες εντός Διεύθυνσης μέχρι το Final Four. Καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους. Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς ΠΕ 11 προπονητές και εμψυχωτές της ομάδας του 11ου κ. Βούλα Μασέλη και κ. Κώστα Ανδριααδάκη για τη συμβολή τους σε όλη αυτήν πορεία καθώς και τα σωματεία των μαθητριών για την άψογη συνεργασία.

Την αποστολή του 11ου ΓΕΛ αποτελούσαν οι: Κάββου Γεωργία, Παυλόγλου Μαρία, Ποταμιανάκη Αλίκη, Καλουτσάκη Ελένη, Βλαχάκη Ευαγγελία, Πιτσούλη Εμμανουέλα- Μαρία, Βυνιχάκη Μαρία, Μπελενιώτη Παρασκευή, Χανιωτάκη Ειρήνη, Αντιφυλιώτη Αικατερίνη- Άννα, Δερμιτζάκη Αικατερίνη, Ζλατιλίδου Ιωάννα, Στρατάκη Ιωάννα, Κακαβελάκη Αικατερίνη.

Και τώρα το ΓΕΛ Γαζίου
Με το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου να βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελευθερούπολη Καβάλας με τη συμμετοχή αθλητών-τριών από το Ηράκλειο, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η προετοιμασία των μαθητών του ΓΕΛ Γαζίου που θα εκπροσωπεί την ΟΕΣΑΔ ΔΔΕ Ηρακλείου και την Κρήτη στους τελικούς αγώνες ποδοσφαίρου που θα γίνουν 11-12 Μαΐου στο Γήπεδο "Νικολαΐδης", στο Κερατσίνι.
Την 4άδα της τελικής φάσης συμπληρώνουν: Το ιδιωτικό ΓΕΛ Αριστοτέλειο Κολλέγιο Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το 10ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης Β’ Αθήνας και το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου Δ.Δ.Ε. Σάμου.
Στο Final-4, μαθητριών τα Λύκεια που μετέχουν για την διεκδίκηση του τίτλου είναι: ιδιωτικό ΓΕΛ Αριστοτέλειο Κολλέγιο Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης,Ιδιωτικό ΓΕΛ «Αυτενεργώ»Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, ΓΕΛ Αφάντου Ρόδου Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσων, 10ο ΓΕΛ Κερατσινίου Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Από:Πετρούτσου Μαρία
Νeakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 04/05/2023 [vid]

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 04/05/2023

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics