Breaking News
15 Αυγούστου 2023

Ελλάδα - Σερβία 9-8: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Εφήβων του πόλο!



Η Ελλάδα νίκησε 9-8 την Σερβία στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Κ17 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Μανίσα της Τουρκίας!
Ελλάδα - Σερβία 9-8: Πρωταθλητές Ευρώπης οι Έφηβοι!
Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ, αλλά η ελληνική ομάδα με όπλα την εξαιρετική άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, μετέτρεψαν το 0-1 σε 6-1 στο ημίχρονο! Οι Σέρβοι μείωσαν σε 6-4 με γκολ του Αντάμοβιτς 4.03" πριν το τέλος της 3ης περιόδου και πρόσθεσαν πίεση στην ομάδα του Ηλία Μαχαίρα.

Ο Καρατζάς έδωσε σημαντική ανάσα στην ελληνική ομάδα, κάνοντας το 7-4 στα 2.33", αλλά το highlight ήταν το γκολ του Ζερβουδάκη, ο οποίος «κρέμασε» από την περιφέρεια τον τερματοφύλακα της Σερβίας για το 8-5 (6.03" πριν το τέλος).
Οι Σέρβοι έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια να επανέλθουν από το 9-5, μειώνοντας με τον Γκλάντοβιτς σε 9-7 (2:30 πριν τη λήξη) και 9-8 με τον Μπόσκοβιτς ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα! Οι Σέρβοι έπαιξαν στην καθοριστική άμυνα με ασφυκτική πίεση, αναγκάζοντας σε λάθος τους Έλληνες διεθνείς, αλλά στην τελευταία τους ευκαιρία πέταξαν την μπάλα άουτ κλαι έστειλαν την ελληνική ομάδα στα ουράνια της Μανίσα!
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 1-4, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Μαυριόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Ντίμκοβιτς, Μποντίρογκα, Νοβάκοβιτς 1, Ιτσίτοβιτς, Σπάσοβιτς, Γκλάντοβιτς 3, Λάζιτς, Κόγιτς, Αντάμοβτς 2, Μπόσκοβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντίμιτς, Σάβιτς.

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics