Breaking News
18 Αυγούστου 2023

ΟΦΗ: Με χαμόγελα και όνειρα η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου


Με χαμόγελα και όνειρα, για μια ακόμη πετυχημένη σεζόν στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, τα κορίτσια του ΟΦΗ, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Τη σεζόν που πέρασε ο ΟΦΗ, τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, που είναι η καλύτερη της ιστορίας του. Και φέτος όμως, ο στόχος είναι, η ομάδα να είναι, στις καλύτερες της κατηγορίας.

Στην «πρώτη» των κοριτσιών του ΟΦΗ, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ήταν εκεί για να τους ευχηθεί καλό ξεκίνημα.

«Σας εύχομαι υγεία και μια σεζόν με επιτυχίες για τον ΟΦΗ μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.


Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστα Καζανάκης, είπε στα κορίτσια ότι «φέτος θα είναι η χρονιά σας. Το σήμα που έχετε στο πέτο σας είναι για μεγάλες διακρίσεις».

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην πρώτη συγκέντρωση των κοριτσιών του ΟΦΗ παραβρέθηκαν ακόμη οι κ.κ. Αποστολάκης, Ζερβάκης, Αρώνης, Ασσαργιωτάκη.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας Ανδρέας Μανουσάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που είναι πολύ κοντά στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας και ευχήθηκε στα κορίτσια να συνεχιστεί το οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.


Στη συνέχεια, ο προπονητής Σταμάτης Μαματζάκης, με το συνεργάτη του, Κώστα Παντζαρίδη, ανέλυσαν στα κορίτσια του ΟΦΗ το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στο τεχνικό τιμ θα είναι και ο γυμναστής Μιχάλης Παπαδάκης.

«Καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες στα κορίτσια μας, που και και φέτος με την ασπίδα στην καρδιά, θα επιχειρήσουν να κρατήσουν ψηλά την σημαία του ΟΦΗ μας, στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής!" αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για την πρώτη των κοριτσιών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ, Παπα- Γιώργης Χατζάκης (είναι και πατέρας αθλήτριας του ΟΦΗ), ο οποίος ευχήθηκε στα κορίτσια "υγεία και να πάρετε φέτος το πρωτάθλημα!».
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής του Μπακού κατέκτησε η Άννα Κορακάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics