Breaking News
15 Ιανουαρίου 2024

Πλήρωσε τις απουσίες στην πρεμιέρα το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

 

Ξεκίνημα με νίκη για τον Τσιτσιπά στο Australian Open
Εθνική πόλο Γυναικών άφιξη μετάλλιο ευρωπαϊκό

Επέστεψε με το χάλκινο μετάλλιο και το εισιτήριο για Παρίσι η Εθνική Γυναικών
Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ομάδα της Δωδεκανήσου…
Οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών στοίχησαν στην ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ.
Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού "Μελίνα Μερκούρη" την δυνατή ομάδα της Δωδεκανήσου σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε όμορφο κλίμα, τόσο στις εξέδρες όσο και μέσα στο παρκέ, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα με 38-71.
Στο ΑΣΚΑ κρατάνε τα θετικά στοιχεία που έδειξαν στο παιχνίδι και εστιάζουν στα αρνητικά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος το οποίο έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρέστησαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα μας καθώς και την ομάδα "Επίδρασις" για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα», αναφέρουν στον ΑΣΚΑ Ηράκλειο.
Η ομάδα του ΑΣΚΑ θα ταξιδέψει για τη 2η αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο Δωδεκάνησος

Διαιτητές : Αρτεμάκη - Κώτσου (Πελίκα)
Τα 10λεπτά: 5-19, 7-15 (ημίχ), 14-18,12-19.
Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο (Κυριακούδη): Γαστεράτος, Χουρδάκης, Ψαράκης 3, Τζωρμπατζάκης, Παπαδάκης 21, Σταματάκης 10, Στυλιανακάκης 4.
Γ.Σ. Δωδεκάνησος (Μποσγανάς): Λουκάς, Χαμαντί 15, Λυκοπάντης 4, Χεναγκίρ 12, Χατζηδημητρίου Μ., Χατζηδημητρίου Λ. 10, Χατζηκαντής 12(1), Σκορδάς 2, Γκρέι 12, Μαρουλλάκης 4.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μπρεσάν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics