Breaking News
25 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΗ: Τα μετάλλια ήταν μόνο η αρχή για τις μικρές μας γοργόνες


Με ατομικό ρεκόρ και όριο προεθνικής η Κανόγκα στα 5.000μ.
Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ελεύθερο Ομαδικό και του αργυρού στο Ντουέτο…
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ καθώς οι αθλήτριες του βρέθηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για μια ακόμα φορά! Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21/1, έλαβαν μέρος 152 αθλητές και αθλήτριες από 13 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

 

Αρχικά οι αθλήτριες του ΚΟΗ συμμετείχαν στο Ντουέτο όπου πήραν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο (ανάμεσα σε 27 ντουέτα) με 208.8322β. για τις Αθηνά Γεωργιουδάκη, Ελένη Άννα Χαριστάκη και Μαρία Λυδία Αλετρά (R) και 8 η θέση (172.5843β.) για τις Ιουλία Τσαβολακη και Σμαράγδα Ψυκάκου.


Οι αγώνες έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο για τα κορίτσια του ΚΟΗ αφού βαθμολογήθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία (236.6042β.) κατέκτησαν την 1 η θέση και το χρυσό μετάλλιο (ανάμεσα σε 14 χορευτικά) στο Ελεύθερο Ομαδικό (Α. Γεωγιουδάκη, Σ. Κάββαλου, Μ. Κελαράκη, Ε. Μεραμβελιωτάκη, Ι. Τσαβολάκη, Ε. Χαριστάκη, Π. Χρονάκη, Σ. Ψυκάκου, και Μ. Αλετρά (R). Εξίσου υπέροχη εμφάνιση και για το δεύτερο ομαδικό του ΚΟΗ και 6η θέση (193.9861β.) για τις Ε. Αμαργιωτάκη, Κ. Βασιλάκη, Ε. Κλίνη, Α. Μπελιβάνη, Μ. Πετράκη και Μ. Ρούσση.

«Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη. Αυτό είναι μόνο η αρχή για τις μικρές μας γοργόνες. Το Δ.Σ. του ΚΟΗ ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξή τους στον Όμιλο, και τους χορηγούς της ομάδας, ALUGRECO – Λιαδάκης Εμμ. Και MINOAN LINES», αναφέρουν στον ΚΟΗ.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 25 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η τοξοβόλος Ευγενία Λαυρεντιάδου πήρε μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Γαλλίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics