Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2024

ΟΦΗ: Κινείται για την απόκτηση του Ισπανού Χιμένεθ


Ο ΟΦΗ κινείται στην αγορά των ελεύθερων παικτών μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου προκειμένου να αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό

Ο 31χρονος Ισπανός Χεσούς Χιμένεθ Νούνιες που αγωνίζεται στο Ντάλλας των ΗΠΑ, είναι ο βασικός στόχος.


Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στην πόλη Λεγανές στις 5/11/1993 και ξεκίνησε από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας με την καριέρα του να εκτοξεύεται το καλοκαίρι του 2018 όταν πήρε μεταγραφή για την Πολωνία και Γκόρνικ Ζάπριζε στην οποία ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχοντας σε τέσσερις σεζόν 121 συμμετοχές και 37 γκολ και τον Φεβρουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή για το MLS και το Τορόντο όπου την πρώτη σεζόν είχε 33 συμμετοχές και 9 γκολ ενώ μέχρι τώρα αγωνίζεται στο Ντάλας (23 συμμετοχές χωρίς γκολ) με το οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και στον ΟΦΗ κάνουν προσπάθεια να τον φέρουν τώρα στο Ηράκλειο.


Ο Χιμένεθ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως σέντερ φορ όσο και ως αριστερός εξτρέμ, δύο θέσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε δεκάδες παιχνίδια πετυχαίνοντας αρκετά γκολ και δίνοντας πολλές ασίστ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο του ΟΦΗ μετά από εισήγηση του Μελ και γίνεται εδώ μεγάλη τις τελευταίες ώρες μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 31 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-14 από τις ΗΠΑ σε φιλικό παιχνίδι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics