Breaking News
31 Αυγούστου 2017

Πρεμιέρα σήμερα στο Πέζαρο της Ιταλίας για το 35ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, πρεμιέρα και για την πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία αγωνίστηκε στα δύο πρώτα όργανα του σύνθετου ατομικού.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 15,400 βαθμούς στο στεφάνι και ήταν 18η στην επιμέρους κατάταξη, ενώ στην μπάλα μέτρησε 16,100 βαθμούς και ήταν 13η.
Έτσι, βρίσκεται στην 15η θέση στο σύνθετο ατομικό με 31,500 βαθμούς και έχει πολλές ελπίδες να πετύχει την είσοδό της στην προνομιούχο 24άδα του τελικού της Παρασκευής (01/09).
Αύριο η 17χρονη Κελαϊδίτη θα παρουσιάσει τα προγράμματά της στις κορύνες και στην κορδέλα, συμμετέχοντας στον πέμπτο από τους επτά προκριματικούς ομίλους και διεκδικώντας την πρόκριση σε κάποιον από τους τελικούς οργάνων.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics