Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Φινλανδία (20:00, ΕΡΤ1) σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τα πάντα για την συνέχεια της «Επίσημης Αγαπημένης» στο Eurobasket.

 

Ώρα... τελικού για την Εθνική μας ομάδα. Μετά τις δύο ήττες από την Γαλλία και την Σλοβενία, το σύνολο του Κώστα Μίσσα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Φινλανδία (20:00, ΕΡΤ1) και ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στη πρόκριση στα νοκ-άουτ της Κωνσταντινούπολης.

Φυσικά, το παιχνίδι που θα κρίνει ουσιαστικά την παρουσία της Εθνική μας στους «16» του Eurobasket είναι αυτό με την Πολωνία (6/9, 17:30), ωστόσο όπως και να έχει η «γαλανόλευκη» θέλει το θετικό αποτέλεσμα, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για λόγους ψυχολογίας.

Το ρεπό της χθεσινής (4/9) ημέρας βοήθησε τους παίκτες της «Επίσημης Αγαπημένης» να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την σημερινή (5/9) αναμέτρηση, στην οποία θα βρουν απέναντί τους μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα, που έχει ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον 20χρονο Λάουρι Μαρκάνεν. Παράλληλα, οι Φιναλνδοί θα έχουν και την στήριξη των οπαδών τους, κάτι που δημιουργεί ακόμα ένα εμπόδιο στην Εθνική μας ομάδα.

Το πείσμα επικρατεί στις τάξεις της «γαλανόλευκης», με τον Γιώργο Πρίντεζη να αναφέρει πως η Εθνική μας ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, δίνοντας έτσι το σύνθημα για τα επόμενα, πολύ κρίσιμα παιχνίδια της στον Α' όμιλο του Eurobasket.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics