Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εθνική γνώρισε την τρίτη ήττα της σε τέσσερα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του φετινού Eurobasket και το σημερινό (6/9, 17:30) ματς κόντρα στην Πολωνία είναι "τελικός" για την πρόκριση.

 

Η Εθνική ομάδα θα «παλέψει» για την τέταρτη θέση του ομίλου της, κι αν γίνει αυτό θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα αποφύγει στα νοκ άουτ την Ισπανία, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, μετά και τη νίκη κόντρα στην Κροατία (79-73).

Η Εθνική ομάδα, σε περίπτωση που επικρατήσει της Πολωνίας και τερματίσει στην τέταρτη θέση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γερμανία - Λιθουανία (14:45), το οποίο θα κρίνει και την πρώτη θέση στον Β' Όμιλο, που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics