Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εθνική ομάδα αποκλείστηκε από το Eurobasket, αλλά το νέο καλεντάρι της FIBA δεν αφήνει μεγάλα κενά και η επόμενη επίσημη υποχρέωση για την «γαλανόλευκη» έρχεται στις 24 Νοεμβρίου.

 

Η Ρωσία «πέταξε» εκτός συνέχειας του Eurobasket την ελληνική ομάδα και την κράτησε εκτός ζώνης μεταλλίων. Έτσι, οι Έλληνες διεθνείς ετοιμάζονται πλέον για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την ενσωμάτωσή τους στους συλλόγους που αγωνίζονται.

Μετά τη χαμένη ευκαιρία, οι υποχρεώσεις της Ελλάδας στο Eurobasket ολοκληρώθηκαν. Ωστόσο, δεν θα αργήσουμε να δούμε ξανά τη «γαλανόλευκη» στο παρκέ για επίσημο ματς. Αυτό συμβαίνει, γιατί η FIBA έχει θεσπίσει τα «παράθυρα», στα οποία θα διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ και Εσθονία. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου στην έδρα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ τρεις μέρες αργότερα (27/11) η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί το Ισραήλ.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα -όπως και για όλες τις ομάδες- είναι το με τι σύνθεση θα παραταχθεί σε αυτά τα παιχνίδια η Εθνική δεδομένου πως είναι αδύνατον να είναι διαθέσιμοι παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και σε ομάδες της Euroleague.
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics