Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κώστας Μίσσας δεν θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, μετά το Eurobasket, και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αναζητούν το διάδοχό του.

 

Ο δρόμος της Εθνικής ομάδας στο φετινό Eurobasket 2017 σταμάτησε στη φάση των προημιτελικών, όπου η Ρωσία κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ την ομάδα του Κώστα Μίσσα. Ο αποκλεισμός όμως θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μίσσας δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και ήδη οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του. Το παιχνίδι με την Ρωσία για τους «8» ήταν το τελευταίο του 64χρονου κόουτς στην άκρη του πάγκου.

Το ερώτημα είναι πια με ποιον προπονητή θα πορευτεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά πρόκειται να απαντηθεί σύντομα καθώς η επόμενη, επίσημη υποχρέωση πλησιάζει. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε πως ο Μίσσας έχει πόστο και στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού, στο οποίο είναι τεχνικός διευθυντής.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics