Breaking News
09 Απριλίου 2018

Αθλητική τραγωδία  στον Καναδά, με λεωφορείο που μετέφερε ομάδα χόκεϊ να συγκρούεται με νταλίκα. 


Η αποστολή των Broncos ταξίδευε για το πέμπτο ματς της σειράς με τους Nipawn Hawks, οι οποίοι είχαν το προβάδισμα με 3-1, δεν κατάφερε όμως να φτάσει στον προορισμό της. Αποτελούμενη από 24 αθλητές (ηλικίας 16 έως 21 ετών), η ομάδα του Χάμπολντ είδε να "σβήνουν" στην άσφαλτο δέκα παίκτες της, δύο προπονητές, δύο εργαζόμενοι (στατιστικολόγος και σπορτκάστερ), ενώ την ζωή του έχασε και ο οδηγός του λεωφορείου.
Άνθρωποι της κωμόπολης γέμισαν το βράδυ της Κυριακής το γήπεδο "Elgar Peterson" στο οποίο αγωνίζονται οι Broncos και άφησαν λουλούδια στον πάγο, ενώ πολλοί έμειναν για ώρες στις εξέδρες. "Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν οι γονείς αυτή την στιγμή. Η καρδιά μου βρίσκεται σε όσους έχουν πληγεί από αυτή την τρομερή τραγωδία" έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.
Αρκετοί αθλητές βρίσκονται στο νοσοκομείο, κάποιοι σε κρίσιμη κατάσταση. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics