Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2019

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας (28/2, 22:00) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, προσδοκώντας να σπάσει την... κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.



ΟΠαναθηναϊκός δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης σταplayoffs της EuroLeague. Μία από τις μεγαλύτερες εξ αυτών του παρουσιάζεται απόψε (28/2, 22:00), στο Λας Πάλμας της Ισπανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τη νίκη να θεωρείται φυσικά εκ των ον ουκ άνευ για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Από τις 2 Νοεμβρίου 2018 έχει να κερδίσει εκτός έδρας αγώνα στην διοργάνωση ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, από το ματς της 5ης αγωνιστικής με την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα. Έκτοτε πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες και στο μεσοδιάστημα οι "πράσινοι" μετρούν 9 σερί ήττες με 13,3 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο μακριά από το ΟΑΚΑ, που είναι και ο κύριος λόγος που βρίσκονται στην 11η θέση της κατάταξης και εκτός playoffs.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Παναθηναϊκό, που πέρα από τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι, δεν θα έχει στην Ισπανία και τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω υψηλού πυρετού. Προβλήματα έχει και η -προερχόμενη από 7 σερί ήττες- Γκραν Κανάρια, καθώς οι Ανζες Πασέτσνικς και Λουκ Φίσερ παραμένουν νοκ άουτ. Η ομάδα του Βίκτορ Γκαρθία θα έχει πάντως και ένα νέο πρόσωπο στην 12άδα, τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό φόργουορντ Τζέικομπ Γουίλι.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους τέσσερις αγώνες, με το ντέρμπι της βραδιάς να διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της πρωτοπόρου και αήττητης εντός έδρας (11-0) Φενέρμπαχτσε και της 4ης Αναντολού Εφές. Όσον αφορά στα άλλα τρία ματς, όλα ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο θα γίνει στην Ρωσία, όπου η Χίμκι θα υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο (την οποία κυνηγούν οι "πράσινοι") έχοντας στο ρόστερ της για πρώτη φορά έπειτα από απουσία 14 αγώνων τον μεγάλο της σταρ, τον Αλεξέι Σβεντ. Λίγες ώρες αργότερα η Μακάμπι θα υποδεχτεί την Νταρουσάφακα, ενώ πιο αργά η Μπασκόνια θα αναμετρηθεί με την Ζάλγκιρις στην Βιτόρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (28/2):

Χίμκι - Αρμάνι Μιλάνο (19:00)

Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές (19:45)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Νταρουσάφακα (21:05)

Μπασκόνια - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30)

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός (22:00)

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics