Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αννέτα Κυρίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 στη διοργάνωση που έγινε στη Γερμανία και διατηρήθηκε εκ νέου στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου».

 

Η αθλήτριά μας μίλησε αποκλειστικά στο sports3.gr, όπου αναφέρθηκε αρχικά στο Ευρωπαϊκό Κ23 του Ντούισμπουργκ: «Το Ευρωπαϊκό Κ23 στην κωπηλασία ήταν το πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Πριν αναχωρήσουμε για τους αγώνες όλοι είχαμε ενημερωθεί για τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης. Κυκλοφορούσαμε παντού με μία μάσκα και αντισηπτικό και κρατούσαμε όσο γινόταν αποστάσεις. Επιτρεπόταν να βγάλουμε τις μάσκες μόνο όσο βρισκόμασταν στο νερό. Είναι μια καινούρια πραγματικότητα που θα πρέπει να συνηθίσουμε. Η Ελληνική αποστολή δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας και στην επιστροφή μας».

Η Κυρίδου σχετικά με τον αγώνα που έκανε και της έδωσε για ακόμα μια φορά την πρωτιά τόνισε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα, γιατί ενώ έχασα κιλά για να αγωνιστώ στην ελαφριά κατηγορία τελικά τα πλάνα άλλαξαν και βρέθηκα να αγωνίζομαι στο ατομικό σκιφ στην βαριά κατηγορία! Η προετοιμασία που ακολούθησα όλη την χρονιά έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος η πρωταθλήτρια Ευρώπης μίλησε και για την ερχόμενη διοργάνωση που ακολουθεί, η οποία είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: «Σε έναν μήνα είναι το Ευρωπαϊκό των γυναικών, όπου θα μπορέσουμε να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι αθλητές που έχουν πάρει ή θα προσπαθήσουν να πάρουν μέρος μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού. Νομίζω πως κάθε χώρα διαχειρίστηκε και θα διαχειριστεί τους αθλητές της κατά την διάρκει της πανδημίας, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και την επόμενη χρονιά».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics