Breaking News
21 Οκτωβρίου 2020

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης χρειάστηκαν δύο παρατάσεις με τους Kings XI Punjab να νικούν τους Mumbai Indians στο Ντουμπάι

 

Οι ομάδες ήταν ισόπαλες μετά από 20 overs με τον all-rounder των Punjab, Κρις Τζόρνταν να αποτυγχάνει να κάνει τη διαφορά στην τελευταία μπάλα της κανονικής διάρκειας. Ο paceman Τζασπρίτ Μπουμράχ περιόρισε τους Punjab σε μόλις πέντε runs στο πρώτο Super Over προτού ο επίσης Ινδός Μοχάμεντ Σάμι σημειώσει την ίδια επίδοση, με τον αγώνα να οδηγείται σε δεύτερη παράταση.

Ο batsman από τις Δυτικές Ινδίες, ο Κρις Γκέιλ, έκανε το six στην πρώτη μπάλα για τους Punjab προτού ο Μαγιάνκ Αγκαρβάλ σφραγίσει τη νίκη με διαδοχικά boundaries. «Αυτός είναι ο αθλητισμός. Η κατάσταση μπορεί να γίνει δύσκολη αλλά σίγουρα πρέπει να ανταποκριθείς», είπε ο Αγκαρβάλ. «Είναι υπέροχο να είμαι μέλος σε αυτό το παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία».
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics