Breaking News
26 Οκτωβρίου 2020

Εύκολα κατέκτησε τον τίτλο ο ταχύτατος αναβάτης

 

Ο αγώνας της Supersport 600 εξελίχθηκε, όσον αφορά στη νίκη, στον τέταρτο φετινό «μονόλογο» του Δημήτρη Καρακώστα με Honda CBR600, στο δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Με εξαίρεση την εκκίνηση, που έμεινε πίσω από τον Σταύρο Τριντή επίσης με Honda CBR600, ο πρωταθλητής είχε άλλον έναν απροβλημάτιστο αγώνα – όπως και στους τρεις προηγούμενους

Παρόλα αυτά, πίσω του οι Τριντής και Χρηστος Παπανικολάου είχαν μια υψηλού επιπέδου, συναρπαστική και καθαρή μάχη για τη δεύτερη θέση, η οποία θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν δεν απουσίαζε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.

Ο Τριντής κατάφερνε σε όλον τον αγώνα να κρατά πίσω του τον Παπανικολάου, ώσπου, τρεις γύρους πριν το τέλος, ο τελευταίος κατάφερε με μια ιδιαίτερα περίτεχνη προσπέραση να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο του αγώνα όσο και της σεζόν, συνολικά, Δημήτρης Καρακώστας, δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους χορηγούς που με βοήθησαν φέτος. Δείξαμε την ταχύτητά μας μέσα στην πίστα, πάλι. Ήταν ένας αγώνας που πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Από την πρώτη στροφή κατάλαβα δύο λαθάκια στη μοτοσικλέτα. Δεν δούλευε το shifter, υπολειτουργούσε, γι’ αυτό δεν μπήκε και η 2α [στην εκκίνηση] και με περάσανε. Το έκανα χειροκίνητα και δούλεψε. Μετά είχα ένα τράνταγμα από τον μπροστινό τροχό λόγω λάθους ζυγοστάθμισης, αλλά είπα να τα παραβλέψω λιγάκι και πίεσα για να μπορέσω να κάνω ταχύτερο χρόνο, διότι προσπαθούμε να φέρουμε το χρόνου ένα 1000άρι για να τρέξουμε σε αυτά του χρόνου, και ίσως και στο εξωτερικό. Έτσι, πίεσα τον εαυτό μου για να δω που μπορώ να φτάσω και έκανα μόνος μου 58.8 παρά τα λαθάκια κι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics