Breaking News
28 Οκτωβρίου 2020

Η αίσθηση του ανικανοποίητου θα είναι αισθητή σήμερα.

 

Κριός

Η επίτευξη ενός στόχου θέλει πολύ προσπάθεια σήμερα γιατί η απόσταση μεταξύ εκείνου που θέλετε και εκείνου που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι μεγάλη μεταξύ τους.

Ταύρος

Η ικανότητα διάκρισης μεταξύ πραγμάτων σήμερα θα είναι σημαντική ώστε να βρείτε την σωστή λύση η την χρυσή τομή για κάτι που σας ενδιαφέρει. Ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Δεν είναι καλή ημέρα για ενέργειες που θέλουν κόπο και κυρίως θυσίες σήμερα. Παραμείνετε σε ότι είναι γνώριμο αποφεύγοντας να πάρετε ρίσκο.

Καρκίνος

Η ακρίβεια σκέψης για έναν συγκεκριμένο στόχο μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα αλλά μπορείτε με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν.

Λέων

Δύσκολη ημέρα για πολλές ενέργειες αλλά υπάρχει δυνατότητα να κάνετε μια δράση σήμερα η οποία θα έχει απελευθερωτικό χαρακτήρα.

Παρθένος

Η διαίσθηση σας θα είναι βοηθητική κυρίως την στιγμή που μπορεί η ανυπομονησία να οδηγήσει τα βήματά σας. Οι σχέσεις σήμερα θέλουν ιδιαίτερη ευελιξία.

Ζυγός

Σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να φέρουν προκλήσεις σήμερα. Τα εμπόδια μπορεί να κινητοποιήσουν ανασφάλειες αλλά εσείς με την αντικειμενική και ρεαλιστική σας ματιά μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

Σκορπιός

Αυτή την στιγμή βρίσκεστε σε μια φάση η οποία για να προχωρήσει χρειάζονται κάποιες ενέργειες από μέρους σας. Η αναμονή ωστόσο να ξέρετε πως αξίζει για το αποτέλεσμα που θα έρθει.

Τοξότης

Αν τα βέλη του έρωτα σας χτυπήσουν σήμερα καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι που θα έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Αιγόκερως

Κάτι ολοκληρώνεται, το νιώθετε και εσείς, και κάτι νέο είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Δώστε χώρο και χρόνο να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες και στις δύο καταστάσεις.

Υδροχόος

Δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα και για εσάς κινητοποιούνται κυρίως σε ότι έχει σχέση με το άμεσο σας περιβάλλον. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή και καλό θα ήταν να υπάρξει καλή οργάνωση πριν κάνετε οποιαδήποτε δράση.

Ιχθύες

Η ανάγκη να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες ή να δημιουργήσετε καινούργιες αυτή την στιγμή είναι έντονη αλλά όχι ασφαλής. Εναλλαγές στην διάθεση σας μπορεί να λάβουν χώρα και η προσπάθεια εξισορρόπησης θα είναι έντονη.

portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics