Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

Ο Ισπανός οδηγός βρίσκεται σε συζητήσεις με Yamaha και Aprilia


Ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Χόρχε Λορένθο με δηλώσεις του αποκάλυψη ότι είναι σε συζητήσεις με Yamaha και Aprilia. Ο Λορένθο έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών με την ομάδα της Yamaha. Ο Ισπανός δοκίμασε σε πολλές ομάδες την τύχη του αλλά ποτέ δεν κατάφερε να έχει ανάλογη. Από όταν αποσύρθηκε από το ρόλο του ως ενεργός αναβάτης γύρισε στη Yamaha ως δοκιμαστής οδηγός, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει εργασιακή στέγη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

«Θέλω να συνεχίσω ως δοκιμαστής και η πρώτη μου επιλογή είναι η Yamaha. Μαζί τους έχω κερδίσει, αισθάνομαι πολύ καλά πάνω στη μοτοσικλέτα τους. Υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές. Μια από αυτές είναι η Aprilia.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα μόνο δύο ημέρες δοκιμές στη Σεπάνγκ και μιάμιση μέρα στο Πορτιμάο, έχοντας να ακουμπήσω τη μοτοσικλέτα από τον Φεβρουάριο. Τον Ιούνιο που ήμασταν σε… φουλ κορονοϊό διάθεση, πληροφορήθηκα μέσω τηλεφώνου από την ίδια τη Yamaha ότι φέτος δεν θα έχω άλλες δοκιμές να κάνω οπότε και μείωσα την ένταση των προπονήσεων που έκανα.

Μετά μου είπαν για το Πορτιμάο, προσπάθησα να προπονηθώ όσο καλύτερα μπορούσα. Είχε μείνει λίγος χρόνος, δεν πήγα στην καλύτερη δυνατή φόρμα και κυρίως, δεν είχα οδηγήσει μοτοσικλέτα του MotoGP εδώ και οκτώ μήνες. Αν χάσεις το ρυθμό σου, τα αντανακλαστικά σου, τους χρόνους αντίδρασης θα χρειαστείς λίγο καιρό για να μπεις και πάλι στο κλίμα. Ανεξάρτητα αν σε λένε Λορένθο, Βαλεντίνο Ρόσι ή Μαρκ Μάρκεθ»
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics