Breaking News
06 Νοεμβρίου 2020

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο σκέλος ελεύθερων δοκιμών ο Τζακ Μίλερ της Ducati πέτυχε την καλύτερη επίδοση με διαφορά σχεδόν ενός δεκάτου από τον Άλεϊξ Εσπαργκάρο


Αν και δεν ήταν εντελώς στεγνή, η πίστα ήταν σαφώς σε καλύτερη κατάσταση για το δεύτερο σκέλος ελεύθερων δοκιμών. Οι αναβάτες έκαναν την εμφάνισή τους με σλικ από την αρχή της διαδικασίας βελτιώνοντας το γυρολόγιο κατά σχεδόν πέντε δευτερόλεπτα. Ο Γκάρετ Γκέρλοφ, ο αντικαταστάτης του Βαλεντίνο Ρόσι, πέρασε για ώρα μέσα στην 15άδα των επιδόσεων αν και ο Ιταλός αναμένεται να επιστρέψει στην Μ1 το Σάββατο (7/11)

Πριν τα τελευταία λεπτά της διαδικασίας ο Πολ Εσπαργκάρο ανέβηκε στην πρώτη θέση με 1.32.952, ο Τζακ Μίλερ όμως είχε απάντηση και ο Αυστραλός πέρασε μπροστά με 1.32.528. Ο Άλέϊξ Εσπαργκάρο ανέβηξε δεύτερος ενώ ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν ο ταχύτερος για τη Yamaha με την τρίτη επίδοση. Ο Τακαάκι Νακαγκάμι ήταν τέταρτος για τη Honda. Οι δύο αναβάτες της ΚΤΜ βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα με τον Πολ Εσπαργκάρο να έχει τον πέμπτο χρόνο. Έκτος ήταν ο Άλεξ Ρινς, έβδομος ο Μπραντ Μπίντερ, όγδοος ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο ενώ τη δεκάδα ολοκλήρωσαν Φάμπιο Κουαρταραρό και Χοάν Μιρ. Ο Μάβερικ Βινιάλες θα εκκινήσει στον αγώνα από το pitlane καθώς θα κάνει χρήση του έκτου κινητήρα στην σεζόν.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics