Breaking News
07 Νοεμβρίου 2020

Το πρόγραμμα του MotoGP συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο και ο Ζουάν Ζαρκό κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, όντας ο πιο γρήγορος αναβάτης στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών.

 

Πολύ καλά ξεκίνησε το Σάββατο για τον Ζουάν Ζαρκό. Ο αναβάτης της Reale Avintia κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και να ξεπεράσει τον Μάβερικ Βινιάλες που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με μια αρκετά μεγάλη διαφορά στο χρόνο τους! Ακριβώς πίσω τους είναι ο Τακάκι Νακαγκάμι, στην τρίτη θέση, ενώ Πέκο Μπανάια και Καλ Κράτσλοου είναι στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, ο Άλεξ Μάρκεθ, Ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο Άλεξ Ρινς και ο Ζουάν Μιρ κλείνουν την πεντάδα. Να πούμε ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι επιστρέφει μετά την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού το δεύτερο αρνητικό τεστ έγινε την Παρασκευή. Δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και αργότερα στις κατατακτήριες, ίσως καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης για έναν ακόμη αγώνα ο Μπραντλ θα βρεθεί στη μοτοσικλέτα της Repsol Honda για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μαρκ Μάρκεθ. Για τον τελευταίο, τα σενάρια έλεγαν ότι στη Βαλένθια θα είναι πίσω, όμως η κατάστασή του δεν του το επιτρέπει σύμφωνα με τους γιατρούς. Να αναφέρουμε επίσης ότι στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών η πίστα ήταν βρεγμένη και για αυτό οι μεγάλες αποκλίσεις σε χρόνο από τις χθεσινές.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics