Breaking News
10 Νοεμβρίου 2020

O αγώνας θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τον τελικό της ευρωπαϊκής σεζόν


Η ευρωπαϊκή σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, αλλά στην περιοδεία μόλις προστέθηκε μια τελική ημερομηνία στο καλεντάρι της. Το πρωτάθλημα γκολφ στο Ντουμπάι θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα πριν από το πρωτάθλημα του DP World Tour.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Fire του Jumeirah Golf Estates, όχι μακριά από το Earth Course του ίδιου συγκροτήματος, που φιλοξενεί τον τελικό του αγώνα, του Ντουμπάι. Το προνόμιο του 1 εκατομμυρίου ευρώ το τοποθετεί στην ίδια κλίμακα με το Όπεν της Νοτίου Αφρικής, που προγραμματίστηκε ταυτόχρονα στο Σαν Σίτυ (3-6 Δεκεμβρίου).

Αυτό το τουρνουά του Ντουμπάι θα είναι η τελευταία ευκαιρία να ενταχθούν στους κορυφαίους 60 του αγώνα, στα προκριματικά για τον τελικό. Ένας άλλος τρόπος για να συμμετέχει κάποιος σε αυτόν τον τελικό γύρο της σειράς Rolex είναι να βρίσκεται στους 75 κορυφαίους στο τέλος του Masters, το οποίο αρχίζει την προσεχή Πέμπτη στην Αουγκούστα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics