Breaking News
22 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις κατάφερε να λυγίσει τον σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε στο ματς της Τούμπας, ενώ στο 57’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εραμούσπε. Το γκολ – νίκη για τον Δικέφαλο πέτυχε στο 91’ ο Ελ Καντουρί.

 

Στο πρώτο ημίωρο ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ ο Βιεϊρίνια στη παρθενική του εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν πήρε πρωτοβουλίες, χωρίς να είναι ουσιαστικός. Ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του και σκόραρε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 31’ ο Εραμούσπε έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Λεό, ο οποίος την γύρισε πάλι στον Αργεντινό κι αυτός με σουτ την έστειλε στα δίκτυα (0-1). Στο 38’ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Εσίτι και απέτρεψε την ισοφάριση.

Στο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τρεις αλλαγές για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα χρησιμοποιώντας τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Τζόλη. Στο 52’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Ζίβκοβιτς σούταρε, ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε την μπάλα και ο Σφιντέρσκι από κοντά έκανε το 1-1. Ο ΠΑΣ δέχτηκε δεύτερο χτύπημα στο 57’, καθώς ο σκόρερ του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνέχισε το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες.

Στο 59’ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το σουτ του Τζόλη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 86' ο αμαρκάριστος Σφιντέρσκι έχασε μοναδική ευκαιρία και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι άρπαξαν το «τρίποντο» της νίκης. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τσόλακ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κρέσπο τη δεύτερη και ο Ελ Καντουρί σκόραρε με γυριστό σουτ (2-1).

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσίτι, Eλ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Καρτάλη, Παντελάκη.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουρκ (46’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Σφιντέρσκι (96’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Λεό (63΄Ντομίνγκεθ), Καρτάλης (80’ Λώλης), Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης).

documentonews.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics