Breaking News
07 Ιανουαρίου 2021

Ο 37χρονος Ινδός αναβάτης μηχανών enduro CS Σαντός τραυματίστηκε σοβαρά και κρατήθηκε στη ζωή από άλλους μοτοσυκλετιστές
Κώστας Ασημακόπουλος


Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται σε νοσοκομείο του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας γνωστός Ινδός αναβάτης μοτοσυκλέτας που τραυματίστηκε σοβαρά στο ράλυ Ντακάρ. Ο CS Σαντός που έχει τερματίσει τρεις φορές στον απαιτητικό αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άλλων αναβατών που έσπευσαν προς βοήθεια είχε σταματήσει η καρδιά του και κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή με τεχνητές αναπνοές λίγα λεπτά πριν φτάσει το ελικόπτερο άμεσης επέμβασης.

Ο 37χρονος Ινδός αναβάτης μηχανών enduro συμμετείχε στο τέταρτο ράλι του Ντακάρ. Το ατύχημα έγινε κατά την τέταρτη σκληρή διαδρομή του εξαντλητικού γεγονότος αντοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον έβαλαν σε κώμα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Μιλώντας στο rallymaniacs.com, ο ολλανδός αναβάτης Husqvarna Paul Spierings και ο Ιταλός Maurizio Gerini είπαν πως συνεργάστηκαν για να αναστήσουν τον Santosh πριν φτάσει το ελικόπτερο έκτακτης ανάγκης για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Όταν το ελικόπτερο έφτασε μετά από 15 λεπτά, ευτυχώς ένιωσα πάλι έναν παλμό στην καρδιά του. Αυτό ήταν μια τεράστια ανακούφιση», δήλωσε ο Spierings. «Ήξερα τι να κάνω, αλλά δεν είχα αναστήσει ποτέ κανέναν στην πραγματική ζωή», συμπλήρωσε.

Το ράλι Ντακάρ γίνεται πλέον στη Σαουδική Αραβία. Συμμετέχουν αυτοκίνητα, ποδήλατα, φορτηγά και τετράτροχα οχήματα UTV με δύσκολες και επικίνδυνες διαδρομές σε όλη την έρημο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Santosh αποχώρησε από τον αγώνα του 2020 αφού ο Πορτογάλος αναβάτης Paulo Goncalves σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Ολλανδός αγωνιστής Edwin Straver το 2019.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics