Breaking News
23 Ιανουαρίου 2021

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έκανε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά βρίσκεται σε... τροχιά πρόκρισης



Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ σε αγώνα 50.000μ. βάδην που έγινε στην Όστια της Ιταλίας. Ο 32χρονος πρωταθλητής, που είναι και ο κάτοχος της καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών στη χώρα μας, νίκησε με 4ωρ. 02.43.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε από την αρχή στο προπορευόμενο γκρουπ και κατάφερε στα τελευταία χιλιόμετρα να αποσπαστεί από τους αντιπάλους του και να τερματίσει πρώτος. Ο έμπειρος αθλητής έκανε τον πρώτο του αγώνα από τον περασμένο Αύγουστο και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας. Ο Παπαμιχαήλ, δεν κατάφερε να πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν μια επίδοση κοντά στο 3ωρ.50, ωστόσο έκανε μια καλή εμφάνιση ενόψει των Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης, με βάση τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη. Δεύτερος με 4.06.05 ήταν ο Μικελε Αντονέλ και τρίτος ο επίσης Ιταλός Ματέο Γκλουπονι με 4.07.01.
SPORTS3.G

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 23 Ιανουαρίου γιορτάζουν

Καρυπίδης: «Είμαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ και όχι άτομο με ειδικές ανάγκες» (vid)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics