Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2021

Οι πιο δημοφιλής στο MotoGP

 

Η ισπανική Danz αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ ανάμεσα στους δυο μεγάλους αναβάτες του MotoGP. Μιλάμε για την αντιπαλότητα του Βαλεντίνο Ρόσι και του Μαρκ Μάρκεθ. Σημαντικά πρόσωπα του σπορ λένε την άποψή τους.

Ο Μαρκ Μάρκεθ έσκασε σαν μια μεγάλη βόμβα στο MotoGP πριν μερικά χρόνια, όταν ήρθε και σάρωσε τα πρωταθλήματα με το «καλημέρα». Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ένας αναβάτης που έχει συνηθίσει στις επιτυχίες και μάλιστα, πριν μερικά χρόνια, διεκδικούσε και το πρωτάθλημα. Αυτές οι δύο μεγάλες προσωπικότητες του σπορ συναντήθηκαν και ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει μια «αντίδραση» στις πίστες. Το 2015 όταν ο Χόρχε Λορένθο πήρε το πρωτάθλημα αναβατών, ο Μαρκ Μάρκεθ προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Ο τρόπος του ήταν άκομψος κατά τη γνώμη πολλών καθώς εμπόδιζε σκόπιμα τον βασικό διεκδικητή του τίτλου, τον VR46. Τότε, έγινε και το χαρακτηριστικό περιστατικό με τον Ρόσι που κλώτσησε τον Μάρκεθ μέσα στον αγώνα και τελικά, τιμωρήθηκε.

 

Το πρωτάθλημα το έχασε από τον Λορένθο και έκτοτε οι σχέσεις του με τον Μάρκεθ είναι περιορισμένες στις απολύτως τυπικές. Γενικότερα είναι γνωστό ότι οι δύο κορυφαίοι αναβάτες έχουν μια αντιπαλότητα μεταξύ τους. Μιλάμε για δύο από τους πιο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή στο MotoGP και η ισπανική Dazn θέλει να κάνει ένα ντοκιμαντέρ γύρω από αυτή την ιδιαίτερη σχέση. Στο πλαίσιο αυτό αρκετοί ισχυροί άνδρες του MotoGP έχουν μιλήσει εκφέροντας την άποψή τους. 

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 18/02

Γκατούζο: «Τι να την κάνω την πρόκριση αν δεν έχω παίκτες να παίξουμε;»!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics