Breaking News
12 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό κυπέλλου στις 22 Μαΐου και καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση να πατήσει γκάζι και να προσφέρει υλικό για σκάουτινγκ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 1-0 για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ  έχοντας περισσότερους βασικούς στον αγωνιστικό χώρο, με τον Δικέφαλο να εξασφαλίζει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση.

 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με ίδια διάταξη (3-4-3), αρκετές αλλαγές και τέσσερις ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του (Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας και Τζόλης), με σαφές πλάνο να "χτυπήσει" στην κόντρα. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να το πετύχει στο 4', αλλά ο Σα επενέβη σε τετ-α-τετ με τον Κρμέντσικ.

Με την πάροδο του χρόνου ο Ολυμπιακός άρχισε να κρατάει ακόμη περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναπτύσσονταν κυρίως από αριστερά χάνοντας ακόμη μία καλή ευκαιρία με τον Τζόλη στο 19'. Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Μασούρας με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στο 32', με τον Ανδρούτσο να έχει δοκάρι επτά λεπτά αργότερα.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να έχει τις καλύτερες στιγμές και δοκάρι με τον Μπουχαλάκη στις καθυστερήσεις. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητές τους ερυθρόλευκους, λίγο πριν την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) "κιτρίνισε" τους Ουάρντα και Βαλμπουενά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέντο, Παπασταθόπουλος (8' Καμαρά), Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (67' Φορτούνης), Μπρούμα (67' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (77' Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (76' Κρέσπο), Λύρατζης (46' Μιχάι), Αουγκούστο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Τζόλης (76' Κωνσταντέλιας), Ουάρντα (60' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (60' Σφιντέρσκι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δάκρυα χαράς και ικανοποίησης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς στο Crete2day

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics