Breaking News
13 Ιουνίου 2021

Γραμματικοπούλου - τένις: Τρίτος φετινός τίτλος για την 23χρονη Ελληνίδα στο διπλό Γυναικών



Ακόμα μια μεγάλη εβδομάδα είχε στα διπλά η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία μαζί με την Ούλρικε Έικερι από τη Νορβηγία, κατέκτησαν τον τίτλο στο Montemor Ladies Open (ITF) της Πορτογαλίας. Οι δυο αθλήτριες έπαιζαν σε κάθε αγώνα και καλύτερα. Στην πρεμιέρα τους είχαν μια δύσκολη επικράτηση απέναντι στις Φρέγια Κρίστι και Γιούρικο Λίλι Μιγιαζάκι με 4-6, 6-3, 10-5. Στα προημιτελικά έκαμψαν την αντίσταση των Ίνγκριντ Γκαμάρα Μάρτινς και Φρανσίσκα Γιόργκε με 6-1, 3-6, 10-4.

Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Βρετανίδων Αλίσια Μπάρνετ και Ολίβια Νίκολς με 6-2, 6-4, ενώ σήμερα πήραν μια ακόμα πιο εντυπωσιακή νίκη στον τελικό, κερδίζοντας τις Γιαπωνέζες Έρι Χοζούμι και Ακίκο Ομάε, με 6-1, 6-0.

Ήταν ο τρίτος τίτλος στη φετινή χρονιά για τη Βαλεντίνη, που είχε κερδίσει ακόμα δυο τουρνουά 25.000 δολαρίων στα διπλά. Στη Μόσχα με την Αναστασία Ζαχάροβα και στο Villa Maria μαζί με την Ρίτσελ Χόγκενκαμπ. Συνολικά έφτασε τους 21 τίτλους καριέρας στο ITF Tour στα διπλά – 13 σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων όπου έχει κερδίσει και τους 12 τελευταίους τίτλους της.

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

5ος Μαραθώνιος Κρήτης: Νικητής για 4η φορά ο Μανόλης Σηφάκης

 

 

Γιούχτας: Εξελίξεις με Κασσωτάκη, ψάχνουν και τεχνικό διευθυντή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics