Breaking News
17 Αυγούστου 2021

Moto GP: Ο Μάβερικ για μια σεζόν, μετά την αποχώρησή του από τη Yamaha
Αγγελική Βύζικα


Η μεταγραφή τελικά επιβεβαιώθηκε. Μετά την ανακοίνωση της Yamaha ότι ο αναβάτης της Μάβερικ Βινιάλες θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, πλέον γνωρίζουμε ποια χρώματα θα υπερασπιστεί ο Ισπανός την επόμενη σεζόν. Η ομάδα της Aprilia Racing επιβεβαίωσε σήμερα (Δευτέρα 16/8) την υπογραφή του, εννέα φορές νικητή σε Grand Prix μοτοσυκλέτας, για τη σεζόν 2022, όπου θα ενταχθεί μαζί με τον συμπατριώτη του Αλέιξ Εσπαργκαρό. Ο 26χρονος Βινιάλες υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης.

Η υπογραφή έρχεται σε μια στιγμή που η Aprilia θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο υψηλότερο επίπεδο, και συγκεκριμένα να γίνει μια «εργοστασιακή ομάδα», μια ομάδα που χρησιμοποιεί τις δικές της τεχνολογίες. Ο Μάσιμο Ρίβολα, διευθυντής της Aprilia Racing, δήλωσε «χαρούμενος» και «με τιμή» καλωσόρισε στις τάξεις του τον Βινιάλες, «έναν οδηγό πολύ υψηλού επιπέδου». «Το έργο μας εμπλουτίζεται από την αξία που προσφέρει στην ομάδα», τόνισε.

Το τέλος της περιπέτειας μεταξύ Βινιάλες και Yamaha ήταν κάπως επεισοδιακό. Ο Ισπανός οδηγός αποκλείστηκε από την ομάδα του ενόψει του Grand Prix της Αυστρίας την περασμένη εβδομάδα. Κατηγορούμενος για «ακατάλληλη και ανεξήγητη χρήση της μοτοσικλέτας του κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Στυρίας», κάτι που θα μπορούσε να ήταν επικίνδυνο για τους αναβάτες, με τον Βινιάλες να ζητά συγγνώμη από τη Yamaha για τη συμπεριφορά του. Η συμμετοχή του στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν θεωρείται αβέβαιη.

Διαβάστε επίσης:

 Σούπερ μεταγραφική κίνηση για την Αναγέννηση Ιεράπετρας που απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Carlito.

 

 

 

Όλα τα ζώδια 16/08

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics