Breaking News
31 Αυγούστου 2021

Moto GP: Ο Μιρ δεν έκανε καλό αγώνα στο Σίλβερστοουν
Μιχάλης Νιαβής 

 


Ο Φάμπιο Κουαρταραρό ήταν ο νικητής στο Σίλβερστοουν. Με έναν ακόμα αψεγάδιαστο αγώνα πήρε την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και είναι αγκαλιά με τον πρώτο του τίτλο. Ο Ζοάν Μιρ είχε έναν απογοητευτικό αγώνα ολοκληρώνοντας στην 9η θέση. Μετά τον αγώνα, ο Μιρ ,μιλώντας στο motorsport.com, παραδέχθηκε πως δεν έχει πλέον ελπίδες για πρωτάθλημα.

 Οι δηλώσεις του
«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον αγώνα μου στο Σίλβερστον. Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν πέσει η καρό σημαία αλλά τα πράγματα είναι τώρα ξεκάθαρα πλέον στο πρωτάθλημα. Πήραμε κάποιες τέταρτες θέσεις, αλλά δεν ανεβήκαμε στο βάθρο. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πλέον, διότι στον αγώνα κάτι έγινε που δεν έπρεπε, ένιωσα περίεργα και δεν ξέρω τι. Πρέπει να το κατανοήσω».

 Στη συνέχεια ο Μιρ σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το εμπρός ελαστικό. «Η αίσθηση στους πρώτους γύρους ήταν πολύ καλή και μπορούσα να πιέσω για τις θέσεις που ήθελα. Αλλά δυσκολεύτηκα με το εμπρός ελαστικό. Στους τελευταίους 5 γύρους έχανα 2 και 3 δευτερόλεπτα στο γύρο. Αγωνίστηκα με το μαλακό εμπρός ελαστικό. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό στο παρελθόν και δεν ξέρω που ακιβώς είναι το πρόβλημα». Έπειτα από αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα, ο Μιρ βρίσκεται 65 βαθμούς πίσω από τον Κουαρταραρό στη βαθμολογία με 6 αγώνες να απομένουν στο 2021.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 30/08

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 30/08/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics