Breaking News
18 Ιουνίου 2023

MotoGP: Χόρχε Μάρτιν «Αυτό το εξαιρετικό διπλό σετ Sprint και Grand Prix. Παλεύω για αυτό εδώ και δύο χρόνια! Είχα αρχίσει να είμαι στο όριο με το πίσω ελαστικό μου αλλά τα έδωσα όλα. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι, είμαστε έτοιμοι για όλα!


Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς

MotoGP: Χόρχε Μάρτιν κερδίζει τον Πέκο Μπαγκνάγια στη Γερμανία, τον Ζάρκο τρίτο
Χρειάστηκαν 20 λάθη για να αποφασιστεί ανάμεσα στους δύο δυνατούς άνδρες του Σαββατοκύριακου. MotoGP: Χόρχε Μάρτιν μεγάλος νικήτης και πιο πίσω ο Johann Zarco υπογράφει νέο βάθρο, το τρίτο του στη σειρά.

Ο Jorge Martin κερδίζει μπροστά από τον Pecco Bagnaia μετά από 30 γύρους και 110,13 km ενός απίστευτα αβέβαιου αγώνα μέχρι την τελευταία στροφή!
Ο Jack Miller κατάφερε και πάλι μια διαβολική απογείωση αλλά έπρεπε να υποστεί αμέσως τις επιθέσεις των Francesco Bagnaia και Jorge Martin. Στον 3ο γύρο, ο Jorge Martin φύτεψε μια μπαντρίλα και πήρε το προβάδισμα, αλλά ο Bagnaia ανέβασε σιγά-σιγά τον ρυθμό και πήρε τον έλεγχο 10 γύρους από τον τερματισμό, περνώντας το Martinator στο εξωτερικό… που ανταπέδωσε τη χάρη 4 γύρους αργότερα!
12 γύρους από τον τερματισμό, αφού είχε καταφέρει να ανέβει στην 4η θέση, ο Johann Zarco είδε την KTM του Brad Binder να πέφτει μπροστά του και να του δίνει μια θέση στο βάθρο.
Ο Maverick Vinales έπρεπε να αποσυρθεί αφού ο κινητήρας του Aprilia άρχισε να καπνίζει.
Οι δύο ντουετίστες της Team VR46 Ducati, Marco Bezzecchi και Luca Marini, μας πρόσφεραν ένα υπέροχο πέρασμα πριν ηρεμήσουν τα πράγματα και βάλουν τον εαυτό τους να επιστρέψουν στον Johann Zarco… μάταια, γιατί ήταν πολύ αργά.
Νικητής εδώ το 2022,Fabio Quartararoείχε επιλέξει ένα μαλακό πίσω ελαστικό όταν όλοι εκτός από τον Aleix Espargaro είχαν επιλέξει το Medium. Μια κάπως απελπισμένη στρατηγική που κατέρρευσε στα μισά του αγώνα με μια θλιβερή θέση στην 13η θέση πίσω από τον συμπαίκτη του Franco Morbidelli.
P3 – Johann Zarco: «Άλλος ένας καλός αγώνας. Ήξερα ότι το βάθρο ήταν κοντά και ήθελα να παίξω για τη νίκη, αλλά έχασα πολύ χρόνο πίσω από τους Bezzecchi και Binder που ήταν πολύ γρήγοροι. Η πρόοδος είναι εκεί, η νίκη πλησιάζει.

P2 – Francesco Bagnaia: «Ο Χόρχε έδειξε σήμερα ότι είναι πολύ δυνατός. Επέστρεψα αλλά παρά τις πολλές προσπάθειες ήμουν στο όριο. Έδωσα τα πάντα, τον άγγιξα στην αρχή του τελευταίου γύρου αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

P1 – Jorge Martin: «Αυτό το εξαιρετικό διπλό σετ Sprint και Grand Prix. Παλεύω για αυτό εδώ και δύο χρόνια! Είχα αρχίσει να είμαι στο όριο με το πίσω ελαστικό μου αλλά τα έδωσα όλα. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι, είμαστε έτοιμοι για όλα! »

 sportime.gr

 Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 18/06/2023 [vid]

 

 

 

 

 

 

Ο πολύπειρος προπονητής Μανόλης Παπαματθαιάκης αναλαμβάνει τον Ηρόδοτο

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics